Cookies og GDPR

 

Ditt samtykke kreves

Siden 1. juli 2011 kreves brukerens samtykke for å kunne bruke cookies i følge Loven om elekronisk kommunikasjon (2003:389). Du gir ditt samtykke ved å ha godkjent at nettleseren din kan godta cookies. 

1. Behandlingsansvarlig

Caravan Supply AS er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. Slik bruker vi cookes

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger.

  • Hensikten ved å bruke informasjonskapsler er for å beregne antall brukere og trafikk ved hjelp av Google Analytics (tredjepartscookies). Ved å forstå hvordan nettstedet brukes kan vi utvikle og forbedre den.
  • Hvis du ikke ønsker å godta informasjonskapsler, kan nettleseren din stilles inn slik at du automatisk nekter disse lagring, eller informeres hver gang et nettsted ber om å få lagre en informasjonskapsel. Nettleseren kan også slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Se hjelpesidene for nettleseren for mer informasjon. Du kan når som helst slette informasjonskapsler manuelt fra harddisken. Dersom du velger å ikke godta informasjonskapsler kan visse funksjoner fortsatt brukes, men du kan oppleve begrenset funksjonalitet til bestemte websider, for eksempel dine personlige innstillinger.

3. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:  

  • Når du samhandler med oss personlig, gjennom korrespondanse, via telefon, e-post eller via nettstedet vårt.
  • Opprettelse av kundekonto: For alle kunder som handler hos oss, opprettes en kundekonto. Kundekontoen kan gi deg tilgang med passord til dine egne, lagrede personopplysninger. Her kan du blant annet finne opplysninger om dine bestillinger, og du kan redigere personopplysningene dine her.
  • Bruk av data hos tredjepart: Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. Disse dataene samles inn via informasjonskapsler og datapiksler, og brukes til å vise deg relevante annonser eller innhold basert på produkter du har kikket på, lagt i handlekurven eller kjøpt, og for å måle effekten av slike annonser. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler på vårt nettsted.

4. Formål med behandlingen

Vi samler inn og bruker personopplysninger hovedsakelig for å utføre direktesalg, direkte markedsføring og kundeservice.

Vi kan bruke opplysningene dine til følgende formål:

  • Sende deg informasjon om produktene og tjenestene som du har kjøpt fra oss, inkludert ordrebekreftelse, faktura, påminnelser, oppdateringer og lignende.
  • Følge opp innkommende forespørsler (kundestøtte, e-post, eller telefonsamtaler).
  • Sende deg markedsføringskommunikasjon som du har bedt om. Dette kan omfatte informasjon om produktene og tjenestene våre.
  • Vi lagrer kjøps- og ordrehistorikk i henhold til regnskapsloven.
  • Videre behandles personopplysningene for å opprettholde et register over våre kunder.

5. Innhenting av personopplysninger

  • Vi samler inn navn, telefonnummer og e-postadresse. Vi kan også samle inn tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål som vi har mottatt fra deg i servicerelatert kommunikasjon som; telefonsamtaler, dokumenter og e-post. Fra nettstedet vårt kan vi samle inn IP-adresser og handlinger utført på siden.

6. Hvor lenge lagres dine personopplysninger?

Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte plikter, samt for å sikre dekning av eventuelle rettskrav. Nettstedet lagrer kun informasjon i EU/EØS-land og i godkjente land iht GDPR.

Informasjon blir ikke videreformidlet til andre formål enn det som er oppgitt i denne erklæringen. Du kan til enhver tid kreve innsyn i hvilke opplysninger som lagres om deg, og be oss korrigere, slette eller sende deg opplysningene i et maskinlesbart format. Du vil også ha oversikt over dine opplysninger på din profil på nettsidene.

7. Dine rettigheter

Når vi behandler personopplysninger om deg, er du en registrert. Som registrert har du som utgangspunkt disse rettighetene:

  • Rett til å bli informert om at personopplysninger samles inn, hvilke opplysninger som samles inn og hva disse skal brukes til.
  • Rett til at personopplysninger ikke brukes med mindre du aktivt har gitt samtykke til bruk av disse.
  • Rett til å be om en kopi av personopplysningene som vi har om deg.
  • Rett til å be oss korrigere personopplysningene hvis de er unøyaktige eller utdaterte.
  • Rett til å be om at personopplysningene slettes når det ikke lenger er nødvendig for oss å oppbevare slike data. 
  • Rett til når som helst å trekke tilbake et samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine.
  • Rett til å be om at vi gir deg personopplysningene dine og om mulig videresender disse opplysningene direkte (i et overførbart format) til en annen dataansvarlig når behandlingen er samtykke- eller kontrakts- basert.

Vennligst merk at det kan gjelde unntak og begrensninger fra rettigheter ovenfor. For eksempel kan vi ikke utlevere personopplysninger dersom det strider mot taushetsplikt, eller dersom vi er rettslig forpliktet å lagre opplysningene.

8. Rettigheter for den registrerte 


Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål omkring innholdet på denne siden er du velkommen til å kontakte oss:

Caravansupply AS
Teglverksveien 100, 3057 Solbergelva

Telefon:            +47 32 88 55 33 (08:00 - 16:00)
E-post:              post@casu.no