Bli forhandler

For å kunne handle hos oss må du være registrert som kunde, og logge deg inn i forhandlerportalen.

Er du en forhandler som har handlet hos oss før?

Da skal du ha mottatt brukernavn og passord på mail. Hvis du likevel ikke har mottatt dette, vennligst send en mail til post@casu.no så sender vi deg brukernavn og passord.

Er du en forhandler som ikke har handlet hos oss før?

Vennligst fyll ut skjemaet under og du vil få tilsendt brukernavn og passord på mailadressen du oppgir.

Er du en sluttbruker som ønsker å kjøpe våre produkter?

Ta kontakt med din nærmeste forhandler, da vi ikke selger direkte til sluttbruker.
Vi selger kun til forhandlere av camping, bobiler, båt, hytte og fritid!

Leveringsservice
Caravan Supply AS lagerfører store deler av sortimentet så vi har til enhver tid et bredt spekter av varer på lager. Vi har daglige utsendelser av varer over hele landet. Vår målsetting er å være en kreativ problemløser og vi tar gjerne imot utfordrende forespørsler. Ingen problemer er for store eller for små for oss. Dette sikrer deg som kunde en god kundeservice, rask levering og gode priser.

Lønnsom partner
Bredt sortiment, rask levering, god kundeservice og konkurransedyktige priser gjør Caravan Supply AS til en lønnsom partner!

Salgsvilkår
Alminnelige betingelser ifølge norsk lov. Våre betalingsbetingelser er 14 dager. Varer tas kun i retur etter avtale med oss.

Retur og reklamasjon
Ved eventuelle reklamasjoner skal forhandler alltid ta kontakt med Caravan Supply AS før eventuell retur av varer. Returfrakt og returgebyr belastes kunden hvis det ikke er en reklamasjon. Skaffevarer og spesialbestillinger kan ikke avbestilles eller returneres. Reklamasjon eller transportskader må meldes innen 5 virkedager. Synlige skader må merkes på fraktbrevet ved mottak.

Caravan Supply AS beholder eiendomsretten til varen inntil betaling er skjedd fullt og helt. Jmfr. Panteloven § 3-17 og Tvangsfullbyrdelsesloven § 9.2.

Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.

Skjema